0757 747 818
 sesefier@yahoo.com
hale metalice

SOLUTII

Utilizam tehnologi moderne pentru a realiza constructii eficiente.

EUROPROFILE

Europrofilele reprezinta o solutie ideala in constructia structurilor metalice datorita posibilitatii de a combina tehnologicitatea acestora cu designul arhitectural. Aceste sunt folosite la diverse constructi metalice de dimensiuni mari si complexitate ridicata.europrofilele prezinta avantajul de a fi mult mai usoare in comparatie cu produsele standard din domeniu.

Forma speciala a europrofilelor fac ca acestea sa aiba o rezistenta sporita la greutate si eforturi mecanice. In functie de specific se pot realiza diverse confectii metalice industriale.

hale metalice

Europrofilele reprezinta solutia ideala in constructia si
designul structurilor metalice de dimensiuni mari si
forma complicata.


Flexibilitate in proiectare.

Pretabile oricarui tip de constructie.

Rezistenta.

SOLUTII EFICIENTE - Panouri sandwich

Un pas foarte important in realizarea unei afaceri consta in construirea unei cladiri . Este necesar ca aceasta sa fie functionala si confortabila dar in acelasi timp sa aiba si un aspect atractiv. Un lucru foarte important il reprezinta timpul in care cladirea va fi operationala si posibilitatea de a minimiza costurile.

Cea mai buna optiune ce indeplineste toate aceste cerinte o constitue utilizarea panourilor de tip sandwicht. O astfel de structura raspunde cu brio tuturor cerintelor. In raport cu alte tiputi de constructii aceasta solutie poate fi realizata in costuri accesibile si va face ca activitatile planificate sa ruleze cat mai bine.

Panourile sandwich sunt placi stratificate alcatuite dintr-un miez ce poate fi spuma de polistiren extrudat, spuma poliuretanica dura sau vata de sticla, cu fete exterioare din placi dure de PVC, tabla laminata, aluminiu sau placaj furniruit.

hale metalice

Acest tip de invelitoare pentru halele metalice prezinta cea mai buna alltermativa si ofera o serie de avantaje de neinlocuit.


Tehnogitate si rezistenta.

Izolare termica si fonica.

Greutate si costuri reduse.
Panouri sandwitch

TIPURI DE STRUCTURIAcoperis intr-o singura apa.

Aceasta varianta reprezinta o solutie economica pentru extinderea unor cladiri existente. Deschiderea comuna poate fi intre 6 si 18 m.Structura modulara rigida.

Structurile modulare rigide pot fi realizate in una sau doua ape ce acopera tronsoane de latimi foarte mari. Acest tip de structura este foarte economica si poate fi realizata cu o deschidere de 9-24 m si lungime de 18-90 m.Structura rigida.

Aceasta structura este folosita in realizarea unor deschideri libere, Deschiderea poate fi cuprinsa intre 12 -75 m fara folosirea coloanelor interioare. Poate fi realizata in una sau doua ape.Aceasta varianta permite exploatarea la maxim a spatiului pe centru.Structura rigida intr-o singura apa.

Structurile intr-o singura apa sunt ideale pentru constructia spatiilor comerciale sau a constructiilor realizate in spatii in care sunt impuse conditii speciale de drenaj. Aceasta structura este foarte economica si permite eventuale prelungiri.