0757 747 818
 sesefier@yahoo.com
hale metalice

DESPRE NOI

Constructiile noatre se preteaza perfect activitatilor dumneavoastra.

SESEFIER STRUCTURI METALICE

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul prelucrarilor metalice SeseFier realizeaza o gama diversificata de structuri metalice ce se preteaza perfect activitatii dumneavoastra. Principalul nostru atuu il constituie flexibilitatea in modul de imbinare a solutiilor tehnice cu indeplinirea obiectivelor clientilor nostri. Echipa noastra este mereu gata sa raspunda orcarui tip de provocare atat in faza incipienta a proiectului unde aplicam metode pre engineering, cat si pe toata durata desfasurarii constructiei. Astfel in final structurile metalice vor fi mereu gata in timpul si in bugetul prestabilit.

hale metalice

Suntem e parere ca fiecare etapa a constructiei este responsabilitatea noastra. Din acest motiv cautam sa ne atigem obiectivele folosind materialele si tehnologiile care indeplinesc criteriile de calitate dar care ofera clientului si o fereastra spe a economisi bani.


Flexibilitate.

Promtitudine.

Siguranta.

MOBILIZAM TOATE RESURSELE DE CARE DISPUNEM PENTRU A OFERI SERVICII DE TOP

Toate eforturile noastre sunt canalizate spre realizarea unor constructii eficiente si competitive.In perspectiva noastra competivitatea nu se rezuma doar la numarul de clienti castigati, ci puncteaza in mod special capacitatea de a fi eficient din faza de proiectare si pana la finalizarea proiectului.

hale metalice

Politica multor societati prevede implicarea prea multor “specialisti” ceea ce duce implicit la cresterea costurilor. SeseFier furnizeaza design, coordonare, inginerie si servicii de constructii toate intr-un singur pachet.


Compitivitate.

Eficienta.

Profesionalism.

AJUTAM FIECARE CLIENT SA ISI ATINGA OBIECTIVUL

Suntem constienti ca sucesul nostru vine din satisfacerea completa a nevoilor clientului. Calitatea si modul de prezentare din proiectele si rapoartele virtuale conteaza in mica masura, diferenta se vede in momentul in care un anumit client vine cu ideia tipului de constructie ce se preteaza exact nevoilor sale, si poate fi realizata intr-un pret rezonabil. Din acest motiv activitatea noastra este gandita in asa fel incat ideia clientului sa fie ascultata de la inceput pana la sfrasitul proiectului.